KGH Accountancy & VAT Services AB

About KGH Accountancy & VAT Services AB

KGH Accountancy & VAT Services AB is a licensed accounting and payroll firm, We work in line with Swedish REX and SALK standards and we are ISO 9001 certified.

KGH Group is the leading provider of Trade and Customs Management in Europe with global reach. We offer and deliver innovative Strategy and Compliance, Operations and Digital Services, ensuring optimized Trade and Customs Management. Since September 2020 we are part of the Maersk family. Joining Maersk Group, you will become part of the global family of the company that moves 20% of global trade everyday all the way, where one of our core values is Our Employees.

KGH Accountancy & VAT Services söker driven redovisningskonsult med kvalitetsansvar

Vi på KGH A&V söker nu en erfaren redovisningskonsult med fokus på kvalité till vårt kontor i Strömstad. Som redovisningskonsult på KGH A&V Services kommer du att ingå i ett av våra redovisningsteam. I din roll som redovisningskonsult hos oss har du kundansvar för externa kunder och ansvarar för den löpande redovisningen, avstämningar samt upprättande av bokslut och inkomstdeklarationer. Du utför rapportering till kund och myndigheter för de uppdrag du ansvarar för. Du fungerar som ett bollplank och konsulterar kunder i diverse redovisning-, moms- och skattefrågor. Meriterande är om du har kunskap inom frågeställningar kring gränsöverskridande handel och momshanteringen då detta är vår nisch.

I tillägg till ansvaret för dina redovisningsuppdrag ser vi även att du kommer ha en ansvarsroll inom kvalité och kvalitetsuppföljningen hos oss på byrån, du kommer att leda vårt kvalitetsarbete med utgångspunkt från REX, SALK och KGH A&V’s riktlinjer.

På kontoret i Strömstad kommer du att ha ca 30 kollegor som arbetar inom redovisning, etablering av nya företag och lön. På byrån har vi friheten att inom rimliga gränser själva bestämma våra arbetstider. Hos oss finns också möjlighet att arbeta hemifrån i en viss omfattning.


Din profil

Vi söker dig som har som lägst en yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot redovisning, alternativt flerårig yrkeserfarenhet av kvalificerad redovisning som bedöms likvärdig. Du behöver ha kunskap om lagar och avtal som berör området redovisning samt även kunskap inom REX och SALK. Meriterande är om du idag är auktoriserad redovisningskonsult.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en driven och självständig person som går igång på utmaningar och som gillar utveckling. Vi arbetar tätt i team så det är viktigt för oss är du kan bidra till en bra teamkänsla i gruppen. Du är analytisk, resultatinriktad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Du vill fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet.

 
Vi värdesätter

Hos oss värdesätter vi medarbetare med driv och som tar initiativ. Då vi i stor utsträckning blir både rådgivare och bollplank åt våra kunder är det viktigt att du har ett engagemang och en utpräglad känsla för service. Det är viktigt att du har ett gott humör och en positiv inställning. Vi är ett gott arbetsgäng, med bra stämning och lagkänsla och vi är mycket måna om att behålla och förstärka den känslan, därför bör du ha en god samarbetsförmåga och sätta laget före jaget då vi på KGH arbetar i team. Du skall vara noggrann, flexibel och stresstålig eftersom vi arbetar mot deadlines för våra kunder.

Vi har kollektivavtal med Unionen (Revision & Konsult)


Välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!


Om KGH Accountancy & VAT Services AB

KGH Accountancy & VAT Services AB is a licensed accounting and payroll firm, and part of the KGH Group. We work in line with Swedish REX and SALK standards and we are ISO 9001 certified. KGH Group is the leading provider of Trade and Customs Management in Europe with global reach. We offer and deliver innovative Strategy and Compliance, Operations and Digital Services, ensuring optimized Trade and Customs Management.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Strömstad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/52
Kontakt
  • Linda Witt, +46 72-3105445
Publicerat 2021-07-07
Sista ansökningsdag 2021-10-17

Tillbaka till lediga jobb