Business Region Nordic*, Business Region Nordic - Norway, Region West Norway

Facilitating Trade for Sustainable Growth!

If you enjoy working in an international environment with passionate and highly competent colleagues and want to make an impact within a dynamic organization, then KGH Customs Services is a good match for you. Established in 1963, KGH has grown to become the largest independent European provider of international trade and customs solutions and services.

Today, we offer a comprehensive range of innovative solutions and services to over 28,000 customers each year across Europe. We are more than 750 colleagues operating in 13 countries. Our business model and customer offering addresses strategy and compliance, operations and digitalisation opportunities. This breadth and depth of capabilities and geographical coverage make us unique compared to competition.

KGH søker en avdelingsleder som brenner for å utvikle mennesker.

Er du en naturlig leder og inspirerer du mennesker rundt deg?

KGH Customs Services søker en dreven og inspirerende avdelingsleder som skal sikre en god drift av vår Customs Department ved vårt BackOffice i Halden.

Som den største private aktøren på Svinesund grense har kontoret hovedansvaret for å forberede tolldokumenter for inngående varer til Norge. Kontoret skriver dokumenter for forhåndsanmeldte oppdrag, og løser oppstående problemer under fortollingsprosessen.

KGH Customs Services er Europas største uavhengige leverandør av toll- og handeltjenester, med over 14 000 kunder. Med en strategisk tilstedeværelse gjennom Europa, har vi kontorer plassert ved de viktigste havnene og grenseovergangene. Siden 1963 har vi hjulpet våre kunder med toll og handel, og vi har en lang historie med gode løsninger og fornøyde kunder. Som den største aktøren på Svinesund grense, tilbyr vi våre tjenester for å hjelpe så mange som mulig med vår kompetanse.

Vi tilbyr:

 • En lederstilling i den norske delen av konsernet
 • Energisk og utfordrende miljø med motiverte kollegaer
 • Gode utviklingsmuligheter
 • En variert og multinasjonal arbeidsdag

Din arbeidshverdag:

Din hovedoppgave som avdelingsleder er å planlegge og sikre driften av avdelingen i linje med den fastsatte strategien og de overordnede målene til konsernet. Som driftsansvarlig og personalsjef for avdelingen, vil du daglig bli møtt med nye drifts-, personal- og kundebehovsrelaterte problemstillinger. En viktig del av dette er å kunne inspirere, lede og utvikle de ansatte på avdelingen, slik at den fortsetter å være en morsom og utfordrende arbeidsplass for et kompetent og dyktig team. Jobben krever at du klarer å balansere kostnadene mot budsjettet og behovene for å sikre god lønnsomhet.

Som leder kreves også et prosessfokus slik at du ser muligheter for effektiviseringer, også utenfor egen virksomhet, som gjør arbeidsdagen lettere for de ansatte. Kontoret er et knutepunkt mellom interne ressurser, eksterne kunder og offentlige myndigheter. Et nøkkelområde er derfor å kunne bygge gode relasjoner og grunnlag for samarbeid både internt og eksternt i konsernet.

Personlige egenskaper:

 • Får energi av et høyt tempo og varierte oppgaver
 • Drives av gode resultater
 • En naturlig relasjons- og teambygger
 • Får glede av å se mennesker lykkes i sine roller

Kvalifikasjoner:

 • God grunnkunnskap innen fortolling
 • Spisskompetanse om spesielle prosedyrer, toll- og skattespørsmål er en fordel men ikke et krav
 • Har erfaring fra personalledelse og ledelse av et servicekontor
 • God tidsstyring med evne til å prioritere

Arbeidstid og ansettelse:

Vi tilbyr fast lederstilling med plassering på vårt BackOffice i Halden. Arbeidstiden er normalt fra 08.00-16.00 mandag til fredag, men vi forutsetter at våre ledere er fleksible i forhold til arbeidstid.

Søknadsfrist 27.mai 2020. Intervjuer gjøres fortløpende. Tiltredelse etter avtale. Prøveansettelse må påregnes.

Spørsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen kan rettes til Operations Manager Nils-Erik Norén på +47 918 56 988 eller nisse.noren@kghcustoms.com

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Halden
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2020/21
Publisert 12.05.2020
Søknadsfrist 27.05.2020

Tillbaka till lediga jobb